Lévén napjainkban a hálózati számítástechnika korát éljük, egyre kevesebb az önálló, hálózatba nem kötött számítógép. Egyre több a központilag elérhető adat és alkalmazás, az internet pedig a napi kommunikáció eszközévé vált.

Ennek következtében egyre nagyobb az igény az új hálózatok kiépítésére, a meglévő hálózatok bővítésére, valamint egyre kritikusabb paraméter a hálózati kapcsolatot biztosító eszközök megbízhatósága és rendelkezésre állása. Vállalkozásunk törekszik ügyfeleink igényeinek kielégítésére, legyen szó akár vezetékes - LAN- akár vezeték nélküli - WLAN - hálózati megoldásokról.

Az általunk kínált eszközpark az otthoni internetkapcsolat biztonságos kialakítását megvalósító ADSL router/tűzfal kombinációtól a kis-, közép- és nagyvállalati hálózatok kialakításához szükséges eszközökig terjed, természetesen ideértve az egyre elterjedtebb vezeték nélküli (WLAN) megoldásokat is. Az általunk kínált megoldások az igények felmérésétől a hálózattervezésen keresztül a komplett megvalósításig, a kulcsrakész rendszer átadásáig terjednek. Emellett természetesen az általunk kiépített hálózatok karbantartását, felügyeletét és bővítését is biztosítjuk.

banner_25Epsonhatter.jpg
Megoldásaink

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön első kézből legfrissebb akcióinkról, rendezvényeinkről, nyereményjátékainkról!

Webshop
Közbeszerzés

Facebook