Lakossági szervizszolgáltatási árlista 2015

(készpénzes és bankkártyás fizetés esetén)

Kiszállási díj(Szeged területén belül): 3 000 Ft /alkalom

PC Szerviz technikusi alap óra díj (informatikai eszközök javítása esetén): 5 000 Ft

Szervizmérnöki alap óra díj: 12 000 Ft
Rendszergazdai feladatok pl.: Szoftvertelepítés, hálózat és szerver konfigurálása, egyéb rendszergazdai feladatok.

Alap bevizsgálási díj: 3 000 Ft / óra
Bevizsgálási díjat abban az esetben fizet az ügyfél, ha kifejezetten bevizsgálásra hozott be egy eszközt, vagy nem kérte a javítását illetve ha a garanciális panasz esetén a hiba nem találtatott jogosnak és a hiba feltárása 10 percnél több időt vett igénybe, de nem haladta meg az egy munka órát. Minden további megkezdett 30 perc +1 500,- Ft

Számítógép javítás 1-es kategória: 6 000 Ft / készülék
Egyszerű, gyorsan végezhető beállítások, szerelések: szoftver beállítás, nem üzletünkben vásárolt bővítőkártyák, meghajtók és egyéb perifériák beüzemelése és finomhangolása. A nálunk vásárolt alkatrészek beüzemelése ingyenes, ha ennek beszerelése szervizünkben történik.

Számítógép javítás 2-es kategória: 8 000 Ft / készülék
Közepesen bonyolult, főleg időigényes beállítások elvégzése, vírusirtás, operációs rendszer alap telepítése, alaplap csere, eszközök szoftvereinek működésének bemutatása.

Számítógép javítás 3-as kategória: 9 500,- Ft / készülék
Összetett, hosszadalmas feladatok elvégzése, komplett rendszer összehangolás, számítógép belsejének átszerelése, rendszer átmentése egy másik gépre, operációs rendszer telepítése finomhangolással, adatmentés, visszatöltés.

Számítógép alap karbantartás: 5 000,- Ft / alkalom
Számítógép külső burkolatának vegyszeres tisztítása, belső részének portalanítása, tápegység, ventilátorok portalanítása, bevizsgálás szoftveresen operációs rendszer szinten. Egyéb hiba esetén egyeztetés szerint!

Nyomtató javítás: 6 000,- Ft / készülék
Tűs, tintasugaras, lézernyomtatók illetve multifunkciós készülékek szerelési munkálatai. Alkatrészek cseréi, alkatrészek beállításai, összehangolása, finomhangolása. Nem tartalmazza a beépített alkatrészeket, az külön elszámolás alá tartozik.

Nyomtató paneljavítás: 12 500,- Ft / készülék
A nyomtató vezérlő, tápegység illetve fő paneljeinek elektronikai javítási munkálatai. Alkatrészek cseréi, érintkezési úgynevezett hideg forrasztások felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket.

Nyomtató karbantartás: 5 000,- Ft / alkalom
Nyomtatók, multifunkciós készülékek külső burkolatának vegyszeres tisztítása, belső részének portalanítása, lap behúzó, továbbító gumigörgőinek bevizsgálása és tisztítása, égető egység bevizsgálása és tisztítása. Egyéb hiba esetén egyeztetés szerint!

Fénymásoló javítás: 8 000,- Ft / óra
Fénymásoló készülékek szerelési munkálatai. Alkatrészek cseréi, alkatrészek beállításai, összehangolása, finomhangolása. Nem tartalmazza a beépített alkatrészeket, az külön elszámolás alá tartozik.

Fénymásoló karbantartás: 8 700,- Ft / alkalom
Fénymásoló készülékek külső burkolatának vegyszeres tisztítása, belső részének portalanítása, lap behúzó, továbbító gumigörgőinek bevizsgálása és tisztítása, égető egység bevizsgálása és tisztítása, dobegység bevizsgálása.

Monitor javítás: 6 000,- Ft / készülék
A monitor egyéb javítási munkálatai. Főbb alkatrészek cseréi, érintkezési hibák felderítése, javítása. Nem tartalmazza a beépített alkatrészeket.

Monitor paneljavítás (17”): 8 000,- Ft / készülék
A monitor vezérlő-, és tápegység paneljeinek elektronikai javítási munkálatai. Alkatrészek cseréi, érintkezési úgynevezett hideg forrasztások felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket.

Monitor kijelző fénycsőcsere: 10 000,- Ft / készülék
A monitor kijelzőjének elektronikai javítási munkálatai. Fénycsövek cseréi, érintkezési úgynevezett hideg forrasztások felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket, fénycsöveket.

Laptop javítás: 6 000,- Ft / készülék
A laptop szerelési munkálatai. Alkatrészek cseréi, alkatrészek beállításai, op. rendszer összehangolása, finomhangolása. Nem tartalmazza a beépített alkatrészeket, az külön elszámolás alá tartozik.

Laptop alaplapjavítás: 15 000,- Ft / készülék
A Laptop alaplap tápáramkörének, a háttérvilágítás vezérlésének és egyéb részeinek elektronikai javítási munkálatai. Alkatrészek cseréi, érintkezési úgynevezett hideg forrasztások felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket.

Laptop inverter-paneljének javítása: 12 500,- Ft / készülék
A laptop kijelző inverter-paneljének az úgynevezett illuminátor panelnek az elektronikai javítási munkálatai. Alkatrészek cseréi, érintkezési úgynevezett hideg forrasztások felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket, fénycsöveket.

Laptop kijelző fénycsőcsere: 10 000,- Ft / készülék
A laptop kijelzőjének elektronikai javítási munkálatai. Fénycsövek cseréi, érintkezési úgynevezett hideg forrasztások felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket, fénycsöveket.

Laptop töltő javítás: 5 000,- Ft / készülék
A laptop töltőjének elektronikai javítási munkálatai. Alkatrészek cseréi, érintkezési úgynevezett hideg forrasztások felderítése, javítása, érintkezési hibás kábelek felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket.

Áraink bruttó árak, melyek tartalmazzák a 27% -os ÁFÁ-t.

  • Kérjen egyedi árajánlatot:
  • +36 62 541 651

FIGYELEM!

Bevizsgálásra és szervizelésre leadott eszközeiket nem áll módunkban 30 napnál tovább tárolni. Amennyiben ezalatt nem érkeznek meg termékeikért, úgy innentől napi 500 Ft tárolási díjat számítunk fel.

banner_19banner_belyegzo_250px.jpg
Megoldásaink

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön első kézből legfrissebb akcióinkról, rendezvényeinkről, nyereményjátékainkról!

Webshop
Közbeszerzés

Facebook