Cégünk menedzsmentje számára fontos, hogy jól prosperáló vállalkozásként hozzájáruljon a város működésének fenntartásához és értékei gyarapításához.

Ennek keretében fennállásunk óta számos kulturális vagy sporteseményt támogattunk, és igyekszünk partnereink közérdekű, egészségügyi vagy egyéb non-profitszervezeteinek munkáját is segíteni. Így az elmúlt évek során alábbi események létrejöttében is bábáskodtunk:

 • Internet Fiesta – Somogyi Könyvtár
 • Könyvtári Éjszaka - SZTE Klebelsberg Könyvtár
 • ORFK Kerékpáros Iskola – Országos Döntő
 • Dr. Farkasinszky Terézia Drogcentrum
 • Mikulásgyár
 • Dömötör-díj 2011, 2012
 • Gábor Dénes Emlékverseny
 • Árnyszínház Kft. – Apáca-pác produkció
 • Szegedi Kortárs Balett – A katona története
 • Szegedi Tavaszi Fesztivál
 • IX. Tappancs Állatfesztivál
 • SZEOL SC
 • Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara – Kamarai Bál
 • Újszentiváni Rétes Fesztivál
 • Magyar-Lengyel Barátságnap
 • I. Kistarcsai Nyílt Triatlon Verseny
 • II. Exicom Pécsi Nemzetközi Futball Fesztivál
 • stb.

Emellett büszkén mondhatjuk el, hogy évekig segítettük a Szeged KKSE női kézilabdacsapatot és évek óta bronz fokozatú támogatói vagyunk a Mol-Pick Szeged Férfi kézilabdacsapatnak.


Környezetvédelem:

A számítógépek széleskörű elterjedésével korunk egyik legégetőbb problémája lett a digitális szemét fogalma. Az ENSZ becslései szerint a Föld lakossága óránként kb. 4000 tonna úgynevezett e-hulladékot termel, melynek legjavát a számítógépek, monitorok és egyéb alkatrészek teszik ki. Nagy veszélyforrás a CD és a DVD lemezek helytelen hulladékkezelése is.
Az utcára, erdőszélre kidobott képcső-roncsokból, a nem szelektíven elhelyezett számítógépekből, lemezekből, festékkazettákból a csapadékvíz kioldja az ólomoxidot, mely így a talajvízbe jut. Az ólom rendkívül káros az emberi szervezetre: idegméreg. Fejfájást, tartós gyengeséget, memóriazavart, depressziót, álmatlanságot, terméketlenséget, vesekárosodást stb. okozhat, gyermekeknél szellemi képességek csökkenését, hiperaktivitást, összpontosítási képességek zavarát idézheti elő.
Segítsen Ön is, hogy élhető környezetet hagyjunk magunk után… tegyen aktívan arról, hogy unokáinak is legyen esélye arra, hogy szabadban kiránduljanak. Gondoskodjon digitális hulladékai szakszerű kezeléséről! Mi segítünk Önnek ebben, forduljon hozzánk bizalommal!


Rólunk írták:

ZÖLD SZÍV DOBOG AZ EXICOM KFT-NÉL

Innovatív, rugalmas, dinamikusan fejlődő és mindemellett környezettudatos. Az Exicom Kft. jelenléte hiánypótló a magyar számítástechnikai piacon. A cég megalakulása óta számos közbeszerzési eljárás nyertese, mely hozzájárul több sikeres fejlesztéshez, így az informatikai piac jelentős résztvevője a mai napig.

Az Exicom Kft. egy komplex szolgáltatásokat nyújtó dinamikus vállalkozás a számítástechnika és az irodatechnika piacán. A több mint 10 éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező tulajdonosok és a dolgozók megfelelő bizalmat adnak ahhoz, hogy az informatika világában biztonságos megoldásokat, lehetőségeket, befektetéseket biztosítsanak a cég minden partnere részére.

A vállalkozás a jelenleg is sikeres működését többek között annak köszönheti, hogy figyelemmel kíséri az informatikára jellemző gyakori változásokat és gyors fejlődést, valamint a bővülő piaci jelenlétre, illetve széles körű kapcsolatok kialakítására törekszik versenyképes árak fenntartása mellett. A cég a színvonalas és teljesebb kiszolgálás érdekében folyamatosan bővíti termékei körét. A fejlesztésekhez hozzájárul az is, hogy EU-pályázatok keretén belül több alkalommal vissza nem térítendő támogatásokban részesült. Egy 2009. évi GOP finanszírozás által lehetőség volt egy korszerű számlázó-készletnyilvántartó és kérdőív-szerkesztő program beszerzésére és bevezetésére, valamint befejeződött egy, a szakmában egyedülálló kereskedelmi rendszer fejlesztése is.

A számítógépek széleskörű elterjedésével korunk egyik legsúlyosabb problémája lett a digitális szemét. Ezt figyelembe véve az Exicom Kft. szívén viseli a környezetünk sorsának alakulását is, így a cég alakulása óta teljes mellszélességgel hozzájárul a fenntartható fejlődésért. Vállalják a használt, működésképtelen számítástechnikai termékek elszállítását, valamint sok esetben kínálnak olyan akciót, ahol új termék vásárlása esetén ezeket beszámítják az árba.

A környezettudatos és innovatív gondolkodás mellett a vállalkozás menedzsmentje számára fontos, hogy hozzájáruljon Szeged és környezete működésének fenntartásához, értékeinek gyarapításához. Ennek keretében a cég fennállása óta számos kulturális megmozdulást támogat (pl. „80 nap alatt a Föld körül” - interaktív musical létrejötte, az Apáca-pác produkció megszületéséhez való hozzájárulás, stb.).

Forrás: http://sikeres.hu/

banner_19banner_belyegzo_250px.jpg
Megoldásaink

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön első kézből legfrissebb akcióinkról, rendezvényeinkről, nyereményjátékainkról!

Webshop
Közbeszerzés

Facebook